Viewed 54 times 0 Answers
0
مایع شیشه شور ماشین، ضد یخ و روغن این چیزا رو از کجا تهیه کنیم بهتره ؟
2020-11-07 06:26:12 Montreal ماشین # #مایع شیشه شور ماشین #ضد یخ #روغن ماشین
Similar Question:
#
#مایع شیشه شور ماشین
#ضد یخ
#روغن ماشین

امروز جی ۱ دادم و قبول شدم، با توجه به سابقه رانندگی ایران هم میتونم فول جی بدم و هم جی ۲ بنظرتون کدام رو برای امتحان الان انتخاب کنم؟!
2021-08-28 18:15:00 #Canada [رانندگی] ماشین

الان میخوام وقت جی بگیرم یک لحظه خالی میشه ولی تا میزنم روی روز ، نمیدونم پیغام میده جای خالی نیست نمیدونم رزرو شده یا نه، بعد از اینکه انتخاب میکنیم روز رو اگر اوکی باشه باید وارد صفحه پرداخت یا صفحه دیگه ای بشه؟!
2021-08-28 18:47:00 #Canada [پرداخت] ماشین
#ضد یخ
#روغن ماشین

، برای تعویض روغن ماشین کی باید اقدام کرد؟ من از دیلری که ماشین رو خریدم پرسیدم گفت خود ماشین به وقتش آلارم میده.
2021-09-23 06:11:00 #Montreal [ماشین] ماشین

ان، از ی که تجربه لیزکردن ماشین دارن، من برای اولین بار هست که ماشین لیز کردم و اون رو از طریق لیز ترانسفر گرفتم با توجه به اینکه حدود یکسال از لیزماشین باقی مونده و یکماه دیگه گارانتی ماشین تمام میشه، آیا نکات خاصی هست که باید انجام بشه که موقع تحویل ماشین دردسری ایجاد نشه؟ تعمیرات دوره ای الزامی هست که باید ببرم انجام بشه؟ روغن ماشین رو فقط من تعویض کردم تاحالا و مورد خاصی ندیدم که انجام بدم آیا لازم هست دفترچه تعمیرات رو بخونم و در مایلجهای گفته شده کارهای تعمیراتی پیشگیرانه اش رو انجام بدم؟
2021-09-28 13:39:00 #Montreal [ماشین] ماشین

الان میخوام وقت جی بگیرم یک لحظه خالی میشه ولی تا میزنم روی روز ، نمیدونم پیغام میده جای خالی نیست نمیدونم رزرو شده یا نه، بعد از اینکه انتخاب میکنیم روز رو اگر اوکی باشه باید وارد صفحه پرداخت یا صفحه دیگه ای بشه؟!
2021-08-28 18:47:00 #Montreal